Γαύρος φιλέτο με ντομάτα και κρεμμύδι

Γαύρος φιλέτο με ντομάτα και κρεμμύδι της φίλης μας Βαρβάρας Χριστουλάκη‎.

Υπέροχος μεζές για κρασάκι ή τσιπουράκι.

Υλικά
  • γαύρος φιλεταρισμένος
  • κρεμμύδι ξερό και φρέσκο
  • σκόρδο
  • φέτες ντομάτα
  • ρίγανη
  • Αλάτι
  • λάδι
Οδηγίες
  • Μέθοδος Βήμα - Βήμα

    Ψήσιμο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να μαραθούνε οι ντομάτες και να μην υπάρχουν υγρά.

Εικόνες