
Γεμιστά κολοκυθάκια με σάλτσα στην γάστρα
Πολύ νόστιμα τα κολοκυθάκια έτσι με την σάλτσα και πολύ εύκολα.
Η γέμιση είναι με κιμά μοσχαρίσιο και ρύζι όπως τα μαγειρεύουμε και με το αυγολέμονο.
Δοκιμάστε τα, θα σας αρέσουν!
500γρ κιμά μοσχαρίσιο
αλάτι
πιπέρι
1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι καρολίνα
1 ασπράδι αυγού
1 κουταλιά σούπας λάδι
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
4 κουταλιές σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι μεγαλούτσικο
4 με 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
τα ζυμώνουμε όλα μαζί
8 με 10 κολοκυθάκια
νερό
λάδι
αλάτι
πάπρικα
1 κουτί 500γρ ντομάτα πουμαρό
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Aδειάζουμε τα κολοκυθάκια από μέσα με το ειδικό εργαλείο.
Ζυμώνουμε τον κιμά με τα αναγραφόμενα υλικά.
Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια μας και αν περισσέψει κάνουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε ενδιάμεσα. 
Περιχύνουμε με την σάλτσα ντομάτας, λίγο αλάτι, πάπρικα γλυκιά και ελαιόλαδο λίγο. Το νερό στην γάστρα να είναι όπως της φωτογραφίας.

Ψήνουμε σε αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 50 με 60 λεπτά περίπου.
Σκεπασμένη η γάστρα. Αν θέλουμε χρώμα στα κολοκυθάκια θα τα ψήσουμε και λίγα λεπτά χωρίς καπάκι.
Καλή απόλαυση!






















