
Γλυκό ψυγείου λεμόνι Carlota de Limón
Έφτιαξα κι εγώ το γνωστό μεξικάνικο γλυκό ψυγείου Carlota de Limón!
Τέλειο, νόστιμο, πανεύκολο μόνο με 4 υλικά.
Υπέροχη γεύση λεμονιού, δροσερό και ελαφρύ! Για στρόγγυλη φόρμα 20εκ.
1 κουτί γάλα εβαπορέ μεγάλο
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
2 πακέτα μπισκότα digestive
4 λεμόνια μεγάλα και ζουμερά τον χυμό τους
και το ξύσμα από το ένα λεμόνι για πασπάλισμα από πάνω
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Χτυπάμε να ανακατευτούν τα δύο γάλατα στο μίξερ.
Προσθέτουμε τον χυμό από τα 4 λεμόνια και ανακατεύουμε πάλι με το μίξερ λίγο.
Θα πήξει ελαφρά το μίγμα μας έχει την ιδιότητα το λεμόνι να πήζει το γάλα να γίνει κρέμα. 
Στρώνουμε εναλλάξ λίγη κρέμα, μία στρώση μπισκότα , πάλι κρέμα , πάλι μπισκότα κλπ. Εμένα μου πήρε 3 στρώσεις μπισκότα και 4 στρώσεις κρέμα.

Σκεπάζουμε με κρέμα και πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμόνι.
Σκεπάζουμε με σελοφάν και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.
Εγώ το έφτιαξα από το βράδυ.
Απλά υπέροχο!!!! Καλή απόλαυση!!!



























