
Κέικ σοκολάτα, λάβα, ένα εκρηκτικό γλυκό
Κέικ σοκολάτα, λάβα, για τους λάτρεις της σοκολάτας,
προσοχή στο ψήσιμο!
Ζεστό με παγωτό είναι υπέροχο..
Εύκολο πολύ να γίνει και πολύ εντυπωσιακό στο σερβίρισμα.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ
7 αυγά ολόκληρα
200γρ ζάχαρη
375 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
200γρ βούτυρο
400γρ αλεύρι
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν αρκετά.

Προσθέτουμε το αλεύρι μας κοσκινισμένο και ανακατεύουμε απαλά.

Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την σοκολάτα μας σε χαμηλή φωτιά προσέχοντας να μην καεί.

Αδειάζουμε την σοκολάτα στην ζύμη μας και ανακατεύουμε απαλά να ενσωματωθεί καλά.

Αδειάζουμε στην φόρμα μας.

Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο που έχει κάψει στους 250 βαθμούς για 9 λεπτά ΜΟΝΟ!

Ξεφορμάρουμε προσεκτικά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό ακόμα.

Καλή απόλαυση!






















