Κοκκινιστό μοσχάρι με ζυμαρικά

Κοκκινιστό Μοσχάρι με μακαρόνια ιταλικά σε υπέροχη σάλτσα ντομάτας πασπαλισμένα με παρμεζάνα.

Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ζυμαρικά, ρύζι, πατάτα.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι (λαιμός ή ποντίκι)
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουτί χυμό ντομάτας συμπυκνωμένος
αλάτι
πιπέρι μαύρο
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1 δαφνόφυλλο μεγάλο
ελαιόλαδο
λίγο νερό

1 πακέτο μακαρόνια ιταλικά

Οδηγίες
  • Μέθοδος Βήμα - Βήμα

    Σοτάρουμε το κρέας μας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε να πάρει ελαφρύ χρώμα.
    Προσθέτουμε όλα τα υλικά και νερό ίσα ίσα να σκεπάσει το κρέας, Βράζουμε σε χύτρα 1 ώρα , σε κατσαρόλα παραπάνω, το δοκιμάζουμε να δούμε αν μαλάκωσε.

  • Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς να ζεσταθεί, αραδιάζουμε τα μακαρόνια μας σε ταψί.

  • Τα περιχύνουμε με το ζουμί από το κρέας, τοποθετούμε ενδιάμεσα και το κρέας μας και 1 ποτήρι νερό ακόμα μέχρι να σκεπαστούν ελαφρά τα ζυμαρικά μας

  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μόνο και τα αφήνουμε και 5 λεπτά με κλειστό φούρνο. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα μας.

  • Καλή απόλαυση!