
Κοτόπιτα με έτοιμο φύλλο σφολιάτας εύκολη
Ωραία ζουμερή πίτα, εύκολη και πολύ απλή.
Με δύο φύλλα σφολιάτας ένα πάνω ένα κάτω.
Δοκιμάστε την…
Της φίλης Ερμιόνης Ευσταθιάδου.
2 στήθη κοτόπουλου βρασμένα και κομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριες κόκκινες
400 ml κρέμα γάλακτος
300 gr διάφορα κίτρινα τυριά
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 αυγά
Σουσάμι
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με τις πιπεριές.
Επειτα προσθέτουμε το κοτόπουλο το οποίο το έχουμε βρασμένο και κομμένο σε μικρά κομματάκια. Μετά την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και αφού βράσει για 5 λεπτά προσθέτουμε και τα κίτρινα τυριά. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. 
Ετοιμάζουμε την πίτα βάζοντας φύλλο κάτω σε βουτυρωμένο πυρέξ ή ταψί στο μέγεθος της σφολιάτας. Βάζουμε την γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
Χτυπάμε από πάνω 2 αυγά με ελάχιστο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Καλή απόλαυση!






















