
Κοτόπουλο με λαζάνια τρικολόρε και κρέμα γάλακτος
Κοτόπουλο με λαζάνια τρικολόρε και κρέμα γάλακτος
Είχα λοιπόν δύο κομμάτια στήθος κοτόπουλο, τα έβρασα και με το ζουμάκι από το βράσιμο τους
έφτιαξα μία ψευτομπεσαμέλ και πρόσθεσα κρέμα γάλακτος.
‘Εβρασα και τα λαζάνια αλ ντέντε και ολα μαζί μπήκαν στην γάστρα για 10 λεπτά.
Ξετρελάθηκαν όλοι με τον αυτοσχεδιασμό και δεν έμεινε ούτε πιρουνιά.
Φαντάζομαι πως αντί για κοτόπουλο θα γίνει πολύ νόστιμο και με καπνιστό σολομό…
2 στήθη κοτόπουλο
1 πακέτο λαζάνια χρωματιστά
3 γεμάτες κουταλιές αλεύρι για το ζουμί από το βράσιμο της κότας
400γρ κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
κάρυ
ελαιόλαδο
τριμμένο τυρί για από πάνω
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Έχουμε βράσει το κοτόπουλο, εγώ είχα δύο ολόκληρα στήθη με κόκκαλο.
Τα ξεκοκάλισα και τα έκοψα σε μεγάλα κομμάτια. έβρασα και τα λαζάνια αλ ντέντε. 
Στο ζουμί που έμεινε από το κοτόπουλο ήταν περίπου 700γρ πρόσθεσα 3 κουταλιές αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, κάρυ και λάδι και το έβρασα να πήξει. Πρόσθεσα και τις 2 κρέμες γάλακτος για μαγείρεμα και αφήνω να πάρει μία βράση.

Βάζουμε τα λαζάνια και το κοτόπουλο στην γάστρα και έχουμε ζεστάνει τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.

Ανακατεύουμε όλα μαζί με την ψευτομπεσαμέλ και πασπαλίζουμε από πάνω κίτρινο τυρί.

Ψήνουμε μόνο 16 λεπτά.

Καλή απόλαυση!






















