
Κοχύλια, ζυμαρικά γεμιστά με κιμά
Κοχύλια, ζυμαρικά μεγάλα, υπέροχα γεμιστά με κιμά που κάνουν εντύπωση και έχουν υπέροχη γεύση.
Ψήνονται ωμά στο ταψί και γίνονται ζουμερά με ωραία τυρένια κρούστα.
1 κρεμμύδι
2 πιπεριές
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
αλάτι
πιπέρι μαύρο, κόκκινο
1 κύβο βοδινό
1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες
ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι νερό
1 συσκευασία μεγάλα κοχύλια

Βάζουμε τα κοχύλια μας ωμά σε ταψί στην σειρά 28cm.

Τσιγαρίζουμε στο λάδι 1 κρεμμύδι και 2 πιπεριές, 1/2 κιλό κιμά, προσθέτουμε, αλάτι, πιπέρι, μαύρο, κόκκινο, 1 κύβο βοδινό και 1 κουταλάκι πελτέ και αφήνουμε να βράσει 25 λεπτά αφού το σκεπάσουμε με νερό και μετά να μείνει με πολύ λίγο ζουμάκι.

Γεμίζουμε τα κοχύλια μας με τον κιμά.

Καλύπτουμε με τριμμένη ντομάτα μαζί με νερό και λάδι να σκεπαστούν, προσθέτουμε λίγο πιπέρι κόκκινο.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω για 20 λεπτά, πασπαλίζουμε από πάνω μπόλικο τριμμένο τυρί κίτρινο και ψήνουμε άλλα 5 λεπτά και το αφήνουμε στον φούρνο να τραβήξει τα ζουμιά του.






















