Κοχύλια, ζυμαρικά γεμιστά με κιμά

Κοχύλια, ζυμαρικά μεγάλα, υπέροχα γεμιστά με κιμά που κάνουν εντύπωση και έχουν υπέροχη γεύση.

Ψήνονται ωμά στο ταψί και γίνονται ζουμερά με ωραία τυρένια κρούστα.

Υλικά

1 κρεμμύδι
2 πιπεριές
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
αλάτι
πιπέρι μαύρο, κόκκινο
1 κύβο βοδινό
1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες
ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι νερό
1 συσκευασία μεγάλα κοχύλια

Οδηγίες
  • Βάζουμε τα κοχύλια μας ωμά σε ταψί στην σειρά 28cm.

  • Τσιγαρίζουμε στο λάδι 1 κρεμμύδι και 2 πιπεριές, 1/2 κιλό κιμά, προσθέτουμε, αλάτι, πιπέρι, μαύρο, κόκκινο, 1 κύβο βοδινό και 1 κουταλάκι πελτέ και αφήνουμε να βράσει 25 λεπτά αφού το σκεπάσουμε με νερό και μετά να μείνει με πολύ λίγο ζουμάκι.

  • Γεμίζουμε τα κοχύλια μας με τον κιμά.

  • Καλύπτουμε με τριμμένη ντομάτα μαζί με νερό και λάδι να σκεπαστούν, προσθέτουμε λίγο πιπέρι κόκκινο.

  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω για 20 λεπτά, πασπαλίζουμε από πάνω μπόλικο τριμμένο τυρί κίτρινο και ψήνουμε άλλα 5 λεπτά και το αφήνουμε στον φούρνο να τραβήξει τα ζουμιά του.