
Κότσι χοιρινό χωρίς δέρμα στη γάστρα
Κότσι χοιρινό χωρίς δέρμα στη γάστρα της φίλης,
Άννας Αννούλα, μέλος της Ομάδας μας,
Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…Ευχαριστούμε!
Υλικά
Υλικά
Συνταγή για δύο κότσια
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές γλυκού μέλι
2 σκελίδες σκόρδο
2 πορτοκάλια το χυμό
ελαιόλαδο
δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Μπήγουμε το σκόρδο στο κρέας, βάζουμε από πάνω όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε γάστρα και σκεπάζουμε. Εγώ από πάνω βάζω λαδόκολλα για να κρατήσει τα υγρά και μετά κλείνω με το καπάκι. Ψήνουμε σε 200° αντίσταση στην κάτω σχάρα για δυόμισι ώρες.

Κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τα ζουμιά του γυρίζοντας από την άλλη πλευρά για να μη ξεραθεί.
Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα.






















