
Μπακαλιαράκια με πατάτες και κολοκυθάκια στον φούρνο
Μπακαλιαράκια με πατάτες και κολοκυθάκια στον φούρνο.
Κατεψυγμένα ή φρέσκα τα μπακαλιαράκια είναι πολύ νόστιμα ψητά στον φούρνο.
Ελαφρύ, υγιεινό και διαιτητικό πιάτο.
Υλικά
Μικροί μπακαλιάροι ακέφαλοι ανάλογα πόσες μερίδες θέλουμε
πατάτες
πιπεριές
κολοκυθάκια
αλάτι
πιπέρι
κουρκουμά
ρίγανη
ελαιόλαδο
λίγο νερό
Οδηγίες
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια μας, τις πατάτες, πιπεριές και κολοκυθάκια, αν θέλουμε βάζουμε και κρεμμύδι ροδέλες.

Σκεπάζουμε τα ψάρια με τα λαχανικά για να μην στεγνώσουν στο ψήσιμο, προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και λίγο ελαιόλαδο, το αλάτι και τα μπαχαρικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 με 55 λεπτά.

Καλή απόλαυση!






















