
Μπριζόλες στο τηγάνι
Μπριζόλες στο τηγάνι της φίλης Μαρία Λαμπράκη.
Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… Ευχαριστούμε!
Υλικά
Χοιρινές σπαλομπριζόλες
αλάτι
πιπέρι
μπαχαρικά άλλα επιλογής μας
μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
λίγο νερό
λάδι για το τηγάνι
Οδηγίες
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Βάζουμε τις μπριζόλες που έχουμε πασπαλίσει με μπαχαρικά στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις τσιγαριστούν ελαφρά γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και έπειτα προσθέτουμε νερό να ψηθούν. Στο τέλος προσθέτουμε το κρασί.

Στο ενδιάμεσο κάθε σταδίου γυρνάμε πλευρά στο κρέας. Πρέπει να μείνουν με το λάδι τους.

Θέλουν γύρω στην μία ώρα σε μέτρια θερμοκρασία με κλειστό σκεύος.






















