
Ομελέτα Φούστρον ή Φούστουρον
Ομελέτα Φούστρον ή Φούστουρον.
Ποντιακή ομελέτα με φρέσκα μπόλικα κρεμμυδάκια.
Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες... Για 2 έως 4 άτομα.
Υλικά
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό μέτριο κρεμμύδι
8 αυγά
100γρ. γάλα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Οδηγίες
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια μας και το ξερό κρεμμύδι.

Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το λαδάκι μας και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε να μαραθούν.

Χτυπάμε τα αυγά μας με το γάλα και τα αδειάζουμε πάνω από τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Τηγανίζουμε από την μία πλευρά και γυρίζουμε και από την άλλη.

Συνοδεύεται ωραία με φρέσκο ψωμάκι και ντοματοσαλάτα.






















