Ομελέτα Φούστρον ή Φούστουρον

Ομελέτα Φούστρον ή Φούστουρον.

Ποντιακή ομελέτα με φρέσκα μπόλικα κρεμμυδάκια.

Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες... Για 2 έως 4 άτομα.

Υλικά

2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό μέτριο κρεμμύδι
8 αυγά
100γρ. γάλα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο

Οδηγίες
  • Μέθοδος Βήμα - Βήμα

    Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια μας και το ξερό κρεμμύδι.

  • Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το λαδάκι μας και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε να μαραθούν.

  • Χτυπάμε τα αυγά μας με το γάλα και τα αδειάζουμε πάνω από τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

  • Τηγανίζουμε από την μία πλευρά και γυρίζουμε και από την άλλη.

  • Συνοδεύεται ωραία με φρέσκο ψωμάκι και ντοματοσαλάτα.