Πιπεριές γεμιστές με τυρί και αυγό

Πιπεριές γεμιστές με τυρί και αυγό,

στον φούρνο με διαφορετική γέμιση.

Με τυρί φέτα, αυγό και σάλτσα ντομάτας.

Ιδανικό φαγητό για το καλοκαίρι γιατί τρώγεται και κρύο.

Υλικά

12 πιπεριές πράσινες στρόγγυλες
6 αυγά
150 γρ γάλα
ελαιόλαδο
4 τριμμένες ντομάτες
350γρ τυρί φέτα
νερό
αλάτι
πιπέρι μαύρο
πιπέρι κόκκινο

Οδηγίες
  • Μέθοδος Βήμα - Βήμα

    Πλένουμε τις πιπεριές μας, κόβουμε το καπάκι όχι όλο να κρατιέται στην μία άκρη και βγάζουμε τα σπόρια του. Τοποθετούμε όρθιες σε βαθύ ταψί.

  • Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι.

  • Γεμίζουμε τις πιπεριές μας με τα αυγά να πάνε παντού περίπου το 1/4 της πιπεριάς.

  • Προσθέτουμε το τυρί φέτα μας κομμένο σε χοντρά κομμάτια.

  • Τρίβουμε τις ντομάτες, τις ρίχνουμε από πάνω με μισό ποτήρι νερό, ελαιόλαδο λίγο παραπάνω , αλάτι και πιπέρι κόκκινο και τοποθετούμε στον ζεστό φούρνο.

  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά. Τρώγονται ζεστές αλλά και κρύες που γίνονται ακόμα καλύτερες.

  • Καλή απόλαυση!