Πιτσάκια τεμπέλικα

Πιτσάκια πολύ τεμπέλικα.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην ζύμη και έχουμε γεύση σαν κανονική πίτσα απλά σε μικρά κομμάτια.

Υλικά

Υλικά για την ζύμη
200ml χλιαρό γάλα
200γρ ηλιέλαιο
1 κουταλάκι γεμάτο αλάτι
2 φακελάκια ξηρή μαγιά 16γρ
αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό , ίσως και λιγότερο

Υλικά Για Την Γέμιση
κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας
αλλαντικά ψιλοκομμένα
τυριά ψιλοκομμένα
πιπεριές
μανιτάρι
ότι άλλο σας αρέσει

Οδηγίες
  • Μέθοδος Βήμα - Βήμα

    Ζυμώνουμε την ζύμη μας βάζοντας το αλεύρι σιγά σιγά μέχρι να γίνει μία μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει. Αφήνουμε 30 λεπτά να φουσκώσει, Ανοίγουμε φύλλο παχύ και στρώνουμε επάνω τα υλικά αρεσκείας μας και το κάνουμε ρολό.

  • Παίρνουμε κάθε κομμάτι και το πατάμε με την παλάμη να γίνει σαν πίτα χοντρή. Αλείφουμε με αυγό και λάδι και αφήνουμε 10 λεπτά λίγο να φουσκώσουν.

  • Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τυρί κίτρινο τριμμένο.

  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.