
Ρολάκια σφολιάτας με κανέλα και ζάχαρη
Ρολάκια σφολιάτας με κανέλα και ζάχαρη.
Τραγανά , εύκολα, γρήγορα και πολύ νόστιμα.
Υλικά
2 φύλλα έτοιμη σφολιάτα
4 και 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη καστανή
100 και 100γρ βούτυρο λιωμένο ή μαργαρίνη
1 και 1 κουταλάκι κανέλα
για κάθε φύλλο
Οδηγίες
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Ανοίγουμε τα φύλλα μας και τα αλείφουμε με 100γρ βούτυρο στο καθένα.

Πασπαλίζουμε με την αντίστοιχη ζάχαρη και την κανέλα και τα κάνουμε ρολό.

Κόβουμε σε ίσα κομμάτια.

Τα αραδιάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα πατάμε λίγο με την παλάμη μας να απλώσουν.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 30 με 40 λεπτά.






















