Ρολάκια σφολιάτας με κανέλα και ζάχαρη

Ρολάκια σφολιάτας με κανέλα και ζάχαρη.

Τραγανά , εύκολα, γρήγορα και πολύ νόστιμα.

Υλικά

2 φύλλα έτοιμη σφολιάτα
4 και 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη καστανή
100 και 100γρ βούτυρο λιωμένο ή μαργαρίνη
1 και 1 κουταλάκι κανέλα
για κάθε φύλλο

Οδηγίες
  • Μέθοδος Βήμα - Βήμα

    Ανοίγουμε τα φύλλα μας και τα αλείφουμε με 100γρ βούτυρο στο καθένα.

  • Πασπαλίζουμε με την αντίστοιχη ζάχαρη και την κανέλα και τα κάνουμε ρολό.

  • Κόβουμε σε ίσα κομμάτια.

  • Τα αραδιάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα πατάμε λίγο με την παλάμη μας να απλώσουν.

  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 30 με 40 λεπτά.