
Σοκολατόταρτα Κόλαση
Σοκολατόταρτα Κόλαση
Πιο σοκολατένια τάρτα δεν υπάρχει. Γευστική, απολαυστική και το κυριότερο πολύ εύκολη!
Φτιάξτε την. Εδώ η δόση είναι διπλή!
Υλικά για την βάση
300 γρ. σοκολατένια cookies ή μπισκότα πτι-μπερ
100 γρ. λιωμένη μαργαρίνη ή βούτυρο
Υλικά για την γέμιση
300γρ κουβερτούρα
200γρ κρέμα γάλακτος
- Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Για να φτιάξουμε τη βάση της τάρτας, τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με το λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη. Τα πατάμε σε μια φόρμα η πυρέξ 26εκ. και βάζουμε στο ψυγείο.

Για την κρέμα σοκολάτας, ζεσταίνουμε σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει εντελώς και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 10 λεπτά.

Αδειάζουμε την κρέμα σοκολάτας πάνω στη βάση της τάρτας και την στρώνουμε ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες, μέχρι να σφίξει η κρέμα.

Καλή απόλαυση!





















