Χατσαπούρι στο τηγάνι, τέλεια πίτα με τυριά

Χατσαπούρι στο τηγάνι, хачапури на сковороде.

Της φίλης Nandia Kelesidou.

Μέλος της Ομάδας μας,

Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…

Ευχαριστούμε!

Υπέροχη πίτα στο τηγάνι με γέμιση τυριών.

Υλικά

1 ποτήρι νερό
1 αυγό
λίγο αλάτι και λίγη ζάχαρη
1 κουταλιά .σούπας ελαιόλαδο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει

Για την γέμιση
Τυρί σουλουγκούνι (το βρίσκεις σε ρωσικά μαγαζιά) τριμμένο
Καυκάσκι τυρί (το βρίσκεις σε ρωσικά μαγαζιά) τριμμένο
Και λίγη φέτα
Αλλιώς ότι τυρί προτιμάτε

Οδηγίες
  • Βήμα 1

    Ζυμώνουμε την ζύμη μας να γίνει σαν της πίτας και την αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί και χωρίζουμε στα 3. Παρακάτω θα δείτε την διαδικασία βήμα βήμα στις φωτογραφίες.

  • Βήμα 2

    Ανοίγουμε σε φύλλα ίσα να χωρέσει η γέμιση τυριών.

    Κλείνουμε καλά και ξανά ανοίγουμε με τον πλάστη για να χωρέσει στο τηγάνι μας.

  • Βήμα 3

    Αλείφουμε με βούτυρο το τηγάνι τοποθετούμε το χατσαπούρι .

    Μόλις πάρει χρώμα από κάτω το αναποδογυρίζουμε και το κάθε χατσαπούρι το αλείφουμε μετά με βούτυρο.

    Στο τέλος τα συγκεντρώνουμε το ένα πάνω στο άλλο και σκεπάζουμε για λίγο με αλουμινόχαρτο.

  • Καλή απόλαυση!