Macarons d’amour

Macarons d’amour της φίλης γιωτα Διαμαντη.

Φίνα γλυκίσματα με αμυγδαλόσκονη.

Αφράτα και απολαυστικά μακαρόν.

Υλικά
  • 3
    ασπράδια
  • 1/4 φλυτζάνι
    ζάχαρη άχνη
  • 1 φλιτζάνι
    σκόνη αμυγδάλου άσπρου
  • λίγες
    σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • 200 γρ.
    τυρί κρέμα
  • 1/2 φλιτζάνι
    άχνη
  • 2 κουταλιές σούπας
    γάλα
Οδηγίες
  • Μέθοδος Βήμα - Βήμα

    Χτυπώ τα ασπράδια με 1/4 φλιτζανιού άχνη μέχρι να γίνει μαρέγκα. Προσθέτω την σκόνη αμυγδάλου και την υπόλοιπη ζάχαρη. Εδώ έβαλα και λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο μέχρι να πάρει το ροζ χρώμα. Ανακατεύω απαλά με σπάτουλα. Βάζω σε κορνέ την ζύμη και κάνω κύκλους σε λαδόκολλα στο ταψί .Αφήνω τους κύκλους για μια ώρα να σταθούν.
    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 20 λεπτά σε αέρα.

  • Χτυπάω στο μίξερ το τυρί κρέμα,την ζάχαρη και το γάλα μέχρι να γίνει κρέμα.
    Όταν κρυώσουν τα μακαρόν βάζω στο ένα καπάκι λίγη κρέμα και βάζω από πάνω το άλλο καπάκι.